Yale - The World´s favourite lock

/Yale/yaleFI/YaleFI(OW2)/TietoaYalestakuvat/Suosituinlukko1800px.jpg

Yale suojaa miljoonia koteja kuin liikekiinteistöjäkin ympäri maailmaa.

Kaikkialla maailmassa ihmisille on tärkeää suojata ja turvata itselleen merkityksellisiä asioita, joista he välittävät; kotinsa, perheensä, omaisuutensa tai liiketoimintansa. Useassa kohteessa ratkaisuksi on valittu Yale.

Yhtenä maailman vanhimmista kansainvälisistä lukitusalan brändeistä, Yale kuuluu tänä päivänä arvostetuimpien ja tunnetuimpien lukitusbrändien joukkoon. Yale toimii yli 125 maassa.

Arvostamme historiaamme ja kaikkea sitä mitä olemme kehittäneet. Kaikesta tästä, mitä Yale on tänään, saamme kiittää Linus Yale Seniorin ja Juniorin ehtymätöntä kekseliäisyyttä. Nyt Yale on osa kansainvälistä ASSA ABLOY -lukituskonsernia. ASSA ABLOYlla uskomme, että vapaus rikastuttaa elämäämme. Ollaksemme vapaita meidän tulee ensin tuntea olomme turvalliseksi. Tämä on ohjenuorana ASSA ABLOY -konserniin kuuluvien yhtiöiden kehitystyölle entistä turvallisempien oviympäristöjen luomisessa.

Käytämme usein lausetta "Unlock your life". Tavoitteemme on saada asiakkaamme tuntemaan olonsa turvalliseksi, jotta he voisivat nauttia elämästään ilman huolia. Tämä ASSA ABLOYn ajatus tukee ja toimii hyvin yhdessä Yalen filosofian kanssa. Yalen perusajatus kun on sama: Kun tunnet olosi turvalliseksi, voit nauttia elämästäsi!