Blogi

Airbnb-asiantuntija Joonatan Voltin vinkit asuntoaan vuokraavalle

Jututimme yrittäjän päivän kunniaksi Airbnb-yrittäjää ja asiantuntijaa Joonatan Volttia. Hän on yrittäjyydessään pohtinut erilaisia tapoja luovuttaa avaimia vierailleen.

Joonatan listaa meille seuraavat tavat järjestää vieraiden sisäänkirjautuminen ja avainten luovutus.

lue lisää täältä

Näillä vinkeillä turvaat mökkisi murtovarkaiden varalta

Tiesitkö, että mökkimurtojen määrä lähes tuplaantui tammi-maliskuussa 2020 verrattuna edellisvuoteen? Koronapandemia vähensi asuntomurtojen määrää, mutta vastaavasti loma-asuntoihin kohdistuvat omaisuusrikokset lisääntyivät. On todennäköistä, että murtojen määrä jatkaa kasvuaan myös ensi vuoden alussa.

lue lisää täältä

Yale-markkinointipäällikön kokemus Yale Doorman -älylukosta

 

Kun puolitoista vuotta sitten tulin töihin ABLOY Oy:lle, Yale-tuotteiden markkinointipäälliköksi, minulle tarjottiin Yale Doorman -älylukkoja kotini oveen. Olisi hyvä saada käyttökokemusta lukosta, jotta ymmärtäisin, millaisesta älylukosta on kysymys, ja jotta voisin kertoa tuotteesta aidosti ja luontevasti niin jälleenmyyjille kuin kuluttajillekin. Voi kuinka oikeassa he olivatkaan!

lue lisää täältä

Mitä älylukko maksaa?

 

Puhuttaessa älylukoista, monen mieli vaeltaa luksustuotteeseen, jollaisia näkyy Hollywood tähtien ovissa ja James Bond elokuvissa tai vähintäänkin varakkailla asuinalueilla. Näin asia olikin vielä kymmenen vuotta sitten, mutta sittemmin älylukot ovat arkipäiväistyneet ja ovat nykyisin kaikkien saatavilla.

lue lisää täältä

Älylukko tuo turvaa

 

Älylukko oveen on käytännöllinen ja nykyaikainen ratkaisu, ja luotettavan valmistajan toimittamana ennen kaikkea turvallinen valinta. Koska älylukko edustaa uutta teknologiaa, kuluttajat kyselevät ymmärrettävästi usein sen turvallisuudesta verrattuna mekaanisiin lukkoihin.

lue lisää täältä

Näin valitset tarpeisiisi sopivan valvontakameran

 

Entistä useammat omakotitaloasujat haluavat turvata kotinsa kameravalvonnalla. Omiin tarpeisiin sopivan, juuri sen oikean, valvontakameran valinta voi kuitenkin olla haastavaa. Mitä ominaisuuksia turvakameraan haluan? Mikä IP-luokitus kameralla pitäisi olla? Mitä pitäisi ottaa huomioon?

Älylukko koululaisen käytössä

 

Sinne se meni, pieni koululainen. Usein koulujen alkaessa lapsi saa ensimmäisen avaimensa ja opettelee viimeistään tässä vaiheessa käyttämään kodin lukkoa itsenäisesti. Vanhempien huoli koulunaloittajasta on suuri, eikä kotiin sisälle pääsyn tarvitse aiheuttaa lisähuolta.

lue lisää täältä

Valvontakamera tuo turvaa

 

Valvontakameroiden ominaisuudet vaihtelevat suuresti. Käyttökohde määrittää, mitä ominaisuuksia kameralta vaaditaan...

Älykäs hälytysjärjestelmä

 

Tutkimuksemme mukaan lähes puolet suomalaisista vapaa-ajan asunnon tai pientalon omistajista on kiinnostunut älykkäistä hälytinjärjestelmistä. Hälytysjärjestelmä on älykkään kodinturvallisuuden kantava voima, ja löytyykin yhä useammasta suomalaisesta kodista...

Avaimeton älylukko

 

Erityisesti uudisrakentamisessa älylukot ovat suosittuja, sillä kukapa haluaisi laittaa uuteen taloonsa vanhenevaa tekniikkaa. Useat rakentajat laittavat taloonsa muutakin älyä, joten on luonnollista, että älykäs turvallisuus kiinnostaa...

Turvallinen älykoti

 

Älykoti alkaa olla maailmalla tuttu termi, mutta yllättäen kartoitustemme mukaan vielä melko vieras ajatus suomalaisille. Mitä tapahtui Nokian edelläkävjiyyteen viitoittamalle kansalle? 

lue lisää täältä