Käyttö ja asennus

/Yale/yaleFI/YaleFI(OW2)/Koodipainikkeenkuvat/Ruskeassaovessa.jpg

Käyttövoimansa koodipainike saa ulkopuolen painikkeessa olevasta paristosta. Koodipainikkeen asennus on yhtä helppoa kuin tavallisenkin painikkeen. Kaikki elektroniikka on painikkeen sisässä eikä erillisiä porauksia tai johdotuksia tarvita. Painike sopii suoraan 35 mm - 80 mm paksuisiin oviin. Ohuemmille oville on saatavissa lisärengas painikkeen alle asennettavaksi.

Turvallista helppokäyttöisyyttä

Oven avaat helposti näppäilemällä oman koodisi. Koodipainikkeen lukinta tapahtuu painikkeen lukintanäppäimestä ja mikäli koodipainikkeeseeen on ohjelmoitu automaattinen lukitus, ovi lukkiutuu automaattisesti aina kun se suljetaan. Sisäpuolelta ovi on aina avattavissa turvallisesti painikkeesta.

Käyttäjäkoodin voit vaihaa milloin vain. Tarvittaessa siivoojat tai muut kiinteistöhuollon henkilöt voivat käyttää yhtä yhteistä koodia, jolla kulkeminen kaikista tilan koodipainikkeilla varustetuista ovista on mahdollista. Tilan omalla henkilöstöllä on henkilökohtaiset koodit käyttämänsä tilan koodipainikkeeseen. Helppoa, turvallista ja käytännöllistä!

Jos virheellinen koodi syötetään viidesti, lukko lukkiutuu kolmeksi minuutiksi ja estää näin luvattoman sisäänpääsyn. Oikean koodin kaksi kertaa peräkkäin syöttämällä ovesta pääsee kuitenkin kulkemaan. Yöajaksi maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi, käytä lisälukitukseen oven omaa takalukittuvaa käyttölukkoa.