Yale Doormanin käyttö

/Yale/yaleFI/YaleFI(OW2)/Lettip%c3%a4%c3%a4tytt%c3%b6tummallaovella.jpg

Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi

Elektroniset avaimet - kolme vaihtoehtoa kotiovesi avaamiseen

Yale Doorman tarjoaa uudella tavalla joustavuutta ja valinnan  vapautta kotiovestasi kulkemiseen. Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla vai kaukoavaimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto tai käytä vaikka kaikkia.

Automaattinen lukinta - ja kotisi on turvassa

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa. 

Kadonnut kulkutunniste - poistettavissa välittömästi

Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla - ei enää avaimia ovimaton alle

Anna tilapäinen koodi  tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Turvallisuus - hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Ääniopastus - voit unohtaa käyttöohjeen

Muutoksissa - esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa - ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.