Avaa lukitus älypuhelimella

/Yale/yaleFI/YaleFI(OW2)/Etusivu/NainenkannyjaVERISURE.jpg

Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotin. Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta. Lisäksi satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehille oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa.

Etäohjaa kodin lukitusta älypuhelimella

Jos sinulla on jo Yale Doorman ovessasi, voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-paketti  sisältää VBox-minin, Smartlock-moduulin ja Verisure mobiiliaplikaation. Nämä osat mahdollistavat salatun, langattoman lukon etähallinnoinnin. Voit avata lukon, nähdä kulkurekisterin tai muuttaa asetuksia helposti Verisuren Omat Sivut-palvelun tai mobiiliaplikaation kautta. Mobiiliaplikaatio on saatavissa kaikille yleisimmille älypuhelinalustoille. Saat palvelun käyttöösi kertamaksulla ilman kuukausiveloitusta. Tuote on nyt saatavissa.

Etäohjaa lukkoa ja hälytysjärjestelmää samalla mobiilisovelluksella

Voit liittää Yale Doormanin myös osaksi Verisuren turvajärjestelmää, jolloin saat käyttöösi myös muita palveluita kuten hälytyskeskusvalvonnan. Voit lukea tästä lisää Verisuren kotisivuilta www.verisure.fi

Tunnistat yhteensopivan tuotteen Verisure Compatible-logosta

Yhteensopivuus Verisuren ja Yale Doormanin välillä on tullut mahdolliseksi tämän kesäkuun aikana. Aikaisemmat versiot eivät ole yhteensopivia Verisuren kanssa. Yhteensopivan Yale Doormanin tunnistat pakkauksen Verisure Compatible-logosta ja sama tunnus löytyy myös tuotteesta paristokannen alta.

Monipuoliset käyttötavat

Perinteisen lukituksen rinnalle joustavia käyttötapoja tarjoava Yale Doorman-älylukko laajenee toiminnoiltaan monipuolisemmaksi liittämällä siihen Verisuren Smartbox-moduulin. Ohessa taulukko ominaisuuksista, joita peruskäyttöisellä ja Smartbox-moduulin sisältävällä Yale Doorman-älylkolla saavutetaan.

 

 

 

 

 

Monipuoliset käyttötavat

  Yale Doorman-älylukko Yale Doorman + SmartLock Box
Kulkutunnisteet 10 9
Koodi 10 9
Kaukoavain 5 Ei
Älypuhelinsovellus Ei Kyllä
Omat Sivut Ei Kyllä
     
Kadonneen tunnisteen poisto Kyllä/paikallinen Kyllä/etänä
Tapahtuma-/kulkurekisteri Ei Kyllä
     
Ohjelmointi paikallisesti äänivalikolla Kyllä Ei
Ohjelmointi tietokoneella Ei Kyllä
Ohjelmointi älypuhelinsovelluksella Ei Kyllä
     
Vuorokauden voimassa oleva tilapäinen koodi Kyllä Ei
Keskuslukitus poistuttaessa Ei Kyllä
Keskusavaus palatessa Ei Ei
Lukon etäavaus älypuhelimella Ei Kyllä
Lukon keskuslukitus älypuhelimella Ei Ei
     
Paristojen kesto 12 kk 7 kk
Tarvitsee laajakaistaliittymän Ei Kyllä (Ethernet)
     
Palovaroitin Ei Optio
Ovikosketin Ei Optio
Käyttönäppäimistö Ei Optio
Sireeni/lämpötila-anturi Ei Optio
Liiketunnistin kameralla Ei Ei
Hälytyskeskusvalvonta Ei Ei
Vartijakäynnit Ei Ei
Kk-maksullinen Ei Ei
Hinta 388 469