Yale Doorman -älylukko

Yale Doorman
Yale Doorman

Yale Doorman – Avaimeton älylukko on taattua ABLOY-laatua. 

Unohda huoli avaimista, valitse luotettava Yale Doorman -älylukko

Valitse avaimeton ratkaisu. Yale Doorman on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Sinun ei tarvitse kantaa eikä etsiä avaimia. Voit myös unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet ja antaa tilapäisen kulkukoodin sitä tarvitsevalle. 

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Yale Doorman -älylukon ominaisuudet

Automaattinen lukinta – ja kotisi on turvassa

 • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi

 • Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle

 • Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

 • Myyntipakkauksen ABLOY BL907-lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Turvallisuus – hälytys murtoyrityksestä

 • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Turvallisuus – aukeaa sisäpuolelta ilman virtaa

 • Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta helposti, eikä lukon avaaminen vaadi virtaa. Tämä tulee huomioida, mikäli kohteessa on lemmikkejä tai pieniä lapsia, joilla on pääsy ovelle ilman valvontaa.

Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen

 • Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.                                                                           

Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

 • Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Mobiilikäyttö – Avaa ovi matkapuhelimella, mistä vain

 • Yale Doorman -älylukkoa voi hallinnoida myös mobiililaitteilla. Voit säätää kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimellasi sekä avata oven etänä, olitpa itse missä vain. Yale Doorman -älylukon mobiilikäyttö vaatii lukon lisäksi erikseen myytävät Yale Smart Home -keskusyksikön sekä -lukkomoduulin. 

Taattua ABLOY-laatua

 • Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

 

 

Lukon sopivuus oviin

 • Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.Pakkauksen sisältämä ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

Lukko osana hälytinjärjestelmää

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä

 • Yale Smart Home on omavalvottava hälytysjärjestelmä, jota hallitset helposti mobiilisovelluksella paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen puhelimeesi. Järjestelmän avulla voit käyttää Yale Doorman -älylukkoa mobiilisovelluksella.
 • Järjestelmään liitetyn lukon ominaisuudet riippuvat järjestelmästä ja voivat erota tai olla rajoitetummat kuin lukon normaalit ominaisuudet. Kysy tarkemmat tiedot järjestelmän toimittajalta.

Yale Doorman älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon

toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Yale Doorman -älylukko on myös Verisure-yhteensopiva, jolloin voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, lue lisää: www.verisure.fi.

 

 

 

 


Voit yhdistää Yale Doorman -älylukon Sector Alarmin hälytysjärjestelmään ja hallita älylukkoa Sector Alarm -mobiilisovelluksen kautta. Lue lisää: www.sectoralarm.fi