All-in-One Wifi valvontakamera ulos

Yale All-in-One WiFi -valvontakameralla näet, mitä kodissasi, pihallasi, varastossasi tai mökilläsi tapahtuu, olitpa itse missä päin maailmaa tahansa. Yale All-in-One WiFi -valvontakamera on mobiilisovelluksella hallittava valvontakamera ulkokäyttöön tai sisätiloihin. Näet livekuvaa ja videotallenteita loistavalla HD-kuvanlaadulla. Voit tallentaa videokuvaa joko puhelimeesi painamalla nappia sovelluksesta tai automaattisesti lisäämällä kameraan SD-muistikortin ja asettamalla kameran liiketunnistuksen päälle. Liiketunnistin lähettää hälytyksen mobiililaitteeseesi, ja aktivoi tallennuksen. Valvontakameran sisäänrakennettu kohdevalo syttyy liikehavainnosta. Live-näkymän ja keskusteluominaisuuksien avulla voit olla yhteydessä kotiisi käyttäen Yale View -mobiilisovellusta. Kameran kaksisuuntainen mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat keskustelun sovelluksen välityksellä. Tässä turvakamerassa on myös sisäänrakennettu sireeni, jonka voi aktivoida mobiilisovelluksen kautta. IP-luokituksen ja yönäön ansiosta kamera sopii hyvin myös kylmiin varastotiloihin ja mökeille. Yale All-in-One wifi -valvontakamera pitää kotisi turvattuna, missä ikinä oletkaan.

Valvontakameran toiminta

Kohdevalo – Valvontakamera sytyttää valon tunnistaessaan liikettä. Vaihtoehtoisesti voit hallinnoida valoa mobiilisovelluksen kautta. 
Hälytyssireeni  Käytä sisäänrakennettua hälytyssireeniä karkottaaksesi kutsumattomat vieraat oveltasi.
Ilmoitukset puhelimeen – Saat ilmoituksen, kameran havaitessa liikettä.
Hallitse sovelluksella – Määritä asetukset Yale View -mobiilisovelluksessa ja katsele live-kuvaa kotoasi.
Kaksisuuntainen ääni – Kaksisuuntaisen äänen avulla voit puhua kameran kautta kotiisi. Voit esimerkiksi ohjeistaa pakettilähettiä jättämään paketin haluamaasi paikkaan.
Näe tallenteet – Voit tarkastella tallenteita puhelinsovelluksesta. Kamera tallentaa siihen asetettavalle SD-muistikortille.
10 metrin yönäkö – Takaa tarkan kuvan ympäri vuorokauden, kaikissa olosuhteissa.
1080p teräväpiirto tarkkuus – Tarkka ja yksityiskohtainen HD-laatuinen kuva.
Älykäs liiketunnistus – Aloittaa tallennuksen havaitessaan liikettä. 
Liiketunnistusalueen rajaus –  Määritä liiketunnistuksen piirissä oleva alue mobiilisovelluksesta
SD-muistikortille tallennus – Tallentaa videon suoraan kameran muistikortille. Hankittava erikseen (Max. 128Gb).
Laajennettavissa – Voit lisätä samalle Yale View -käyttäjätilille useita kameroita.
Yale CCTV-tallennin yhteensopivuus – Voit liittää Yale All-in-One WiFi -valvontakameran osaksi Yale Smart Home CCTV-järjestelmää.

 

Valvontakameran tekniset ominaisuudet

  • Verkkoliitäntä – 2,4GHz WLAN.
  • Ulko- ja sisäkäyttöön, IP65
  • Virransyöttö – DC5V, pakkauksessa muuntaja ja 3 metrin kaapeli.
  • Hallinnointisovellus: Yale View
  • IP-kamera