Front Door Wi-Fi Camera - Light & Siren

Front Door Wi-Fi Camera - Light & Siren -valvontakameralla näet, mitä kodissasi, pihallasi, varastossasi tai mökilläsi tapahtuu, olitpa itse missä päin maailmaa tahansa. Front Door Wi-Fi Camera - Light & Siren -valvontakamera on mobiilisovelluksella hallittava valvontakamera ulkokäyttöön tai sisätiloihin. Näet livekuvaa ja videotallenteita loistavalla HD-kuvanlaadulla. Voit tallentaa videokuvaa joko puhelimeesi painamalla nappia sovelluksesta tai automaattisesti lisäämällä kameraan SD-muistikortin ja asettamalla kameran liiketunnistuksen päälle. Liiketunnistin lähettää hälytyksen mobiililaitteeseesi, ja aktivoi tallennuksen. Valvontakameran sisäänrakennettu kohdevalo syttyy liikehavainnosta tai manuaalisesti Yale View -sovelluksesta. Live-näkymän ja keskusteluominaisuuksien avulla voit olla yhteydessä kotiisi käyttäen Yale View -mobiilisovellusta. Sovellus mahdollistaa älykkäitä toiminnallisuuksia, kuten kamerakuvan jakamisen perheelle ja ystäville, kameroiden ryhmittelyn ja tallenteiden välittämisen puhelimesta esimerkiksi sähköpostiin. Kameran kaksisuuntainen mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat keskustelun sovelluksen välityksellä. Tässä turvakamerassa on myös sisäänrakennettu sireeni, jonka voi aktivoida mobiilisovelluksen kautta. IP-luokituksen ja yönäön ansiosta kamera sopii hyvin myös kylmiin varastotiloihin ja mökeille. Front Door Wi-Fi Camera - Light & Siren -valvontakamera pitää kotisi turvattuna, missä ikinä oletkaan. Saatavilla valkoisena ja tumman harmaana.

Valvontakameran toiminta

Kohdevalo – Valvontakamera sytyttää valon tunnistaessaan liikettä. Vaihtoehtoisesti voit hallinnoida valoa mobiilisovelluksen kautta. 
Hälytyssireeni  Käytä sisäänrakennettua hälytyssireeniä karkottaaksesi kutsumattomat vieraat oveltasi.
Ilmoitukset puhelimeen – Saat ilmoituksen, kameran havaitessa liikettä.
Hallitse sovelluksella – Määritä asetukset Yale View -mobiilisovelluksessa ja katsele live-kuvaa kotoasi.
Kaksisuuntainen ääni – Kaksisuuntaisen äänen avulla voit puhua kameran kautta kotiisi. Voit esimerkiksi ohjeistaa pakettilähettiä jättämään paketin haluamaasi paikkaan.
Näe tallenteet – Voit tarkastella tallenteita puhelinsovelluksesta. Kamera tallentaa siihen asetettavalle SD-muistikortille.
10 metrin yönäkö – Takaa tarkan kuvan ympäri vuorokauden, kaikissa olosuhteissa.
1080p teräväpiirto tarkkuus – Tarkka ja yksityiskohtainen HD-laatuinen kuva.
Älykäs liiketunnistus – Aloittaa tallennuksen havaitessaan liikettä. 
Liiketunnistusalueen rajaus –  Määritä liiketunnistuksen piirissä oleva alue mobiilisovelluksesta
SD-muistikortille tallennus – Tallentaa videon suoraan kameran muistikortille. Hankittava erikseen (Max. 128Gb).
Laajennettavissa – Voit lisätä samalle Yale View -käyttäjätilille useita kameroita.

 

Valvontakameran tekniset ominaisuudet

  • Verkkoliitäntä – 2,4GHz WLAN.
  • Ulko- ja sisäkäyttöön, IP65
  • Virransyöttö – DC5V, pakkauksessa muuntaja ja 3 metrin kaapeli.
  • Hallinnointisovellus: Yale View
  • IP-kamera