Avaimettomana kouluun ja takaisin

Yale Doorman -älylukon avulla huoli koulutietään astelevista vaihtuu huolettomuuteen.

Koulujen alku on jännittävää aikaa niin opintietään aloittavalle kuin vanhemmillekin. Alkavaan lukuvuoteen on varauduttu jo monta kuukautta etukäteen, ja uutukaiset koulutarvikkeet repuista viivottimiin on muistettu hankkia hyvissä ajoin. 

Jännitykseen sekoittuu usein myös huolta: koulussa lapset ovat hyvässä huomassa, mutta koulupäivän jälkeen lapsen täytyy usein pärjätä omillaan. Kotona ei aina ole ketään aikuista vastassa, ja koululaisen avaimet voivat leikin lomassa hukkua kotimatkan varrelle. 

Yale Doorman -älylukko varmistaa, että lukuvuoden alettua sinulla on yksi huolenaihe vähemmän. 

Avainlasten aika jää älylukon avulla historiaan, kun koululainen saa avattua kotioven helposti pääsykoodilla tai avainperämallisella kulkutunnisteella. Jos koodi unohtuu tai kulkutunniste katoaa, voit päästää lapsesi sisään omalla älypuhelimellasi. Samalla kertaa saat myös poistettua hukkuneen koodin ja kulkutunnisteen käytöstä. 

Enää ei tarvitse murehtia, onko lapsi päässyt koulun jälkeen turvallisesti kotiin: älylukkoon liitetyn mobiilisovelluksen avulla saat tiedon heti, kun lapsi avaa kotioven. Ovi ei voi myöskään jäädä vahingossa lukitsematta lapsen jäljiltä, sillä älylukko hoitaa lukitsemisen automaattisesti.