Uusi päivitys Yale View applikaatioon

Yale View -sovellus on hallinnointiohjelma niille, jotka käyttävät Yalen sisä- ja ulkokameroita. Parantaaksemme käyttökokemusta, olemme valmistelleet joukon uusia päivityksiä, jotka antavat entistä enemmän joustavuutta käyttöön.

Päivitetyn Yale View -sovelluksen avulla käyttäjät voivat nyt jakaa kameran näkymiä perheen ja ystävien kanssa. Päivitys antaa myös mahdollisuuden ryhmitellä korkeintaan neljä kameraa samaan näkymään. Tätä seuraa myös ajoitettu silmukkatallennus- ja liiketunnistustoiminnot, jotka voidaan asettaa voimaan mihin tahansa vuorokaudenaikaan.

Haluatko seurata kaikkia rekisteröityjä liikkeitä puhelimellasi? Nyt liiketunnistustoiminto linkittää suoraan tallennustoimintoihin, ja tarvitset vain mini-SD-kortin tallentaaksesi materiaalia.

Heille, jotka pitävät sovelluksen sisäisen syötteen järjestämisestä, olemme lisänneet vaihtoehdon katsella kameroita luettelona tai ruudukkona, ja lajitella ne halutulla tavalla. Nyt Yale View -sovelluksen käyttäjät voivat myös valita laitteen offline-ilmoitukset, ottaa kameran mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteella.

Uusi sovelluspäivitys tukee virallisesti puhelimia, jotka käyttävät iOS 9 (64-bittinen), Android 5.0 tai uudempaa versiota. Android-käyttäjät, jotka käyttävät versioita 4.1–4.4, voivat ladata ja käyttää nykyistä sovellusta tämän vuoden 31. joulukuuta saakka.

Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä Yale Kuluttajatukeemme.