Yale Las Vegasissa, CES 2020

Kansainvälinen Yale-tiimimme on juuri palannut CES 2020 -messuilta, joka on yksi maailman suurimmista teknologiatapahtumista. CES-messuilla meillä oli mahdollisuus esitellä upouusia tuotteita ja tavata joitakin maailman suurimmista medioista.

Meille tapahtuma oli loistava tilaisuus tavata osallistujia ja esitellä heille uusi Yale Linus® -älylukko. Tapahtumassa esittelimme, kuinka Linus® -älylukkoa käytetään mobiilisovelluksella. Näytimme kuinka lukkoon voi sovelluksella myöntää avaimettoman pääsyn ja seurata, ketkä lukkoa käyttävät pääsyhistorian avulla, kaikki puhelimella, mistä päin maailmaa tahansa. 

Olemme iloisia suuresta osallistujamäärästä ja mahdollisuudesta kertoa uusista tuotteistamme niin monille suurille medioille.  

Yale on sitoutunut ylläpitämään mielenrauhaa ja mukavuutta, jonka olemme pystyneet tarjoamaan älykkäiden tuotteidemme kautta. Suojaamme kaikkea henkilökohtaista asiakirjoista koteihin. Lanseeraamme Yale Linus® -älylukon vuoden 2020 aikana. Lisätietoa tuotteesta lanseerauksen yhteydessä.