Yale mukana Porin Asuntomessuilla – kurkkaa älykkäät kohteet!

Älykodit yleistyvät kovaa vauhtia, mikä näkyy vahvasti myös kesän 2018 Asuntomessuilla. Yale on mukana tuomassa älyä Porin kymmeneen upeaan messukohteeseen. Kohteisiin asennettu Yale Doorman -älylukko mahdollistaa messukohteiden lukituksen, kulunhallinnan sekä seuraamisen näppärästi esimerkiksi matkapuhelimen kautta.

Telia Älykoti (kohde 2)

Telian Älykoti osaa kertoa milloin lapset tulevat koulusta, sammuttaa turhat laitteet automaattisesti ja avata ovet kaupan ruokakuskille ilman, että kenenkään täytyy päivystää kotona.

Porin Jokisimpukka (kohde 3)

Kokemäenjoen rannalla lepäävän Jokisimpukan avarat pohjaratkaisut toimivat niin lapsiperheille kuin edustuskäyttöön.

WinNovan Tähti (kohde 7)

Uusiutuvaa energiaa hyödyntävä kaksikerroksinen, platform-menetelmällä toteutettava puutalo on ekologinen ja kestävän kehityksen periaatteita tukeva kokonaisuus. Kohteessa on yksikerroksinen autotalli, pihasauna ja innovatiiviset, arkea helpottavat älyratkaisut.

Viikilä (kohde 9)

Viikilän terassille paistaa aurinko takuuvarmasti koko illan. Älyratkaisuilla varustettu kohde on tehty toimivaksi erityisesti lapsiperheille. Valmistalon puurunkoiset seinäelementit on rakennettu ja eristetty jo ennen kuin palaset on tuotu rakennuspaikalle. Näin on lyhennetty rakennusaikaa ja turvattu talon elementtien kuivaketju.

Valovoima (kohde 10)

Tämä kohde on nimensä mukaisesti valovoimainen koti keskellä kaupunkia. Luonnonvalon lisäksi taloon on kehitelty nerokkaita sähköisiä valoratkaisuja niin sisä- kuin ulkopuolellekin. Ekologiset arvot näkyvät materiaalivalinnoissa sekä lämmitysratkaisuksi valitussa kaukolämmössä.

Jokilammi (kohde 21)

Jokilammi on 150-neliöinen neljän huoneen kaksikerroksinen kivitalo, jonka yläkerrasta avautuu upea näkymä Kokemäenjoelle.

Porin Villa Sun (kohde 24)

Tämä valoisa paritalokohde koostuu 71-neliöisestä ja 101,5-neliöisestä asunnosta. Isomman asunnon sisältä löytyy mielenkiintoisia valoratkaisuja, kuten jokaisen huoneen katossa olevat valolistat. Villa Sun kätkee sisälleen monipuolista asumista, älyratkaisuja ja viihtyvyyttä.

Koneistajankatu (kohde 25)

Tässä toteutuksessa korostuvat valoisuus, ekologisuus, arkea helpottavat älyratkaisut sekä viihtyisä kaupunkiympäristö. Maalämmöllä ja aurinkosähköllä lämpiävän passiivitalon suojaisa ja lapsiystävällinen piha tuo kodikkuutta keskelle kaupungin sykettä.

Villa Poiju (kohde 28)

Villa Poiju on HEVI-kivitalojen sekä rakennuttajaperheen kanssa yhteistyössä suunniteltu moderni ja innovatiivinen kaksikerroksinen kivitalo Jokirannassa. Viisihenkisen perheen kotitaloon on tuotu luonnonvaloa tukevia ratkaisuja sekä harmonista yleisilmettä tehostavia ulkoelementtejä.

Villa Hohde (kohde 32)

Villa Hohde on moderni ja älykäs lapsiperheen puutalo. Yksikerroksinen koti on suunniteltu täysin rakentajien omien haaveiden ja toiveiden pohjalta palvelemaan asukkaitaan. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota kauneuteen, ajattomuuteen, laatuun sekä automaation tuomaan helppouteen.

Kaikki Porin upeat messukohteet löytyvät täältä. Nähdään Porissa!