Yale Smart Living -konsepti mukana IFA 2017 -messuilla

Yale esitteli erilaisia turvallisuuslaitteita sisältävän Smart Living -konseptinsa 1. – 6.9. Berliinin elektroniikkamessuilla.

Tapahtuma oli onnistunut. Viikon aikana messuilla vieraili noin 253 000 eri alojen edustajaa eri puolilta maailmaa. Liikkeellä olivat niin alan asiantuntijat, toimittajat, jakelijat sekä loppukäyttäjät.

Yale Smart Living -konsepti oli näyttävästi esillä älykotien tuotteita esittelevällä alueella. Turvallinen älykoti vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Valvontakamerat, hälytyslaitteet, digitaaliset ovisilmät sekä älylukot ovat varmasti lähitulevaisuudessa enenevässä määrin kotien arkipäivää. Pääpaino oli älylukkojen kuten Yale Doorman esittelyssä. Turvallinen älykoti alkaa jo ovelta.

Tuotteiden esillepano antoi vierailijoille mahdollisuuden testata konkreettisia tuotteita ja niiden toimivuutta oikeankaltaisessa ympäristössä. Oman mielenkiintoisen lisän toi osastolle rakennettu erillinen osio, jossa oli mahdollisuus astua Smart Living -konseptiin virtuaalisen eli lisätyn todellisuuden kautta ja tarkastella Smart Living tuotteita todentuntuisesti 360 asteen ympäristössä. Virtuaali- ja lisätty todellisuus mahdollistavat täysin uusia kokemuksia, jossa todellisuus ja digitaalinen maailma yhdistyvät.

"IFA oli Yalelle erinomainen tapahtuma ja oli hienoa olla samassa joukossa teknologiajohtajien sekä eri alojen innovaattoreiden kanssa”, kommentoi Yale EMEA: n toimitusjohtaja Kate Clark.

"Näyttely oli todella hyvä tilaisuus rakentaa brändin tunnettuutta  loppukäyttäjien keskuudessa, mutta myös erinomainen mahdollisuus Yale Smart Living -konseptin esittelyyn monille toimittajille, vaikuttajille sekä bloggaajille eri puolilta maailmaa. Osastolla oli koko ajan paljon väkeä ja ihmiset olivat todella kiinnostuneita Smart Living konseptista ja sen tuotteista.  Virtuaali- eli lisätyn todellisuuden käyttö teki osastostamme houkuttelevamman sekä mielenkiintoisen. Uskommekin, että tulevaisuudessa kuluttajat tutustuvat tuotteisiin yhä enemmän virtuaalisesti, joten oli todella tärkeää tarjota tämä mahdollisuus jo nyt.”

Lisätietoja Yale Smart Living -tuotteistosta, www.yalelock.com