Yale uudet tyylikkäät sisäkamerat saatavilla 1.3.2021

Yalen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen Wi-Fi kameroiden valikoima on päivittynyt ja laajentunut uusilla sisäkameramalleilla. Kameroiden ulkonäkö on yhtenäistetty tyylikkääksi kokonaisuudeksi ja ne ovat täysin hallinnoitavissa Yale View –applikaatiolla. Yale View –applikaatio mahdollistaa älykkäitä toiminnallisuuksia, kuten kamerakuvan jakamisen perheelle ja ystäville, tallennuksen liiketunnistuksesta sekä kameraryhmien luomisen.Yhdistettynä muihin Yale Smart Home –tuotteisiin, kuten hälytysjärjestelmään ja älylukkoihin, jokainen voi rakentaa ekosysteemin, joka toimii omaan tarpeeseen parhaiten.

Päivitetty kameravalikoima:

Indoor Wi-Fi Camera - Pan & Tilt, käännettävä sisäkamera

Täysin uusi Indoor Wi-Fi Camera – Pan & Tilt, käännettävällä sisäkameralla voi liikuttaa kameran linssiä neljään suuntaan Yale View ‑sovelluksen panorointi- ja kallistustoiminnolla. Näin kameralla voidaan valvoa kodin joka nurkka ja tarkistaa, että kaikki on kunnossa, vaikka ei olisi itse kotona.Kameran liiketunnistustoiminto antaa hälytykset liikkeistä puhelimeen ja reaaliaikaisen ja kaksisuuntaisen keskusteluyhteyden avulla voi puhua kameran välityksellä kotona olijoille.Kameran voi halutessaan asettaa Yale View ‑sovelluksessa yksityistilaan, jolloin linssi pysyy piilossa ja yksityisyys suojattuna.

Lue lisää >

Indoor Wi-Fi Camera, sisäkamera

Uusi Full HD, Indoor Wi-Fi Camera –sisäkamera sopii tyylikkään muotoilunsa ansiosta huomaamattomasti kodin sisustukseen. Kamera lähettää kaikkina vuorokauden aikoina liikeilmoitukset sekä selkeän teräväpiirtokuvan puhelimeen. Kameran pimeänäön ansiosta kuvan näkee myös yöllä. Molemmat uudet sisäkamerat antavat hälytyksen myös epänormaaleista, kovista äänistä.

Lue lisää >

Front Door Wi-Fi Camera -Light & Siren, ulkokamera valolla

Front Door Wi-Fi Camera –Light & Siren, ulkokamera valolla päivittyy valikoimaan tumman harmaana nykyisen valkoisen lisäksi. Samalla luovumme vanhasta All-in-One nimityksestä. Liiketunnistuksesta syttyvä valo ja mobiilisovelluksella aktivoitava sireeni suojaavat kodin epätoivotuilta vierailta. Reaaliaikainen keskusteluyhteys mahdollistaa keskustelun ulko-ovella olevan henkilön kanssa, vaikka ei itse olisi kotona.

Lue lisää >


Outdoor Pro Wi-Fi Camera -4MP, ulkokamera 

Outdoor Pro Wi-Fi Camera - 4MP, ulkokameran videonlaatu on paras QHD 4MP.  Kameran älykäs tunnistustoiminto käynnistää tallennuksen havaitessaan liikettä. 30 metrin pimeänäkö takaa tarkan kuvan kaikkina vuorokaudenaikoina, myös huonolla säällä.

Lue lisää >