Smart Home WiFI-kamerat - tuki

Usein kysytyt kysymykset

Loin käyttäjätilin, mutta en saa lisättyä kameraa tiliini.

Varmista, että käytät Yale View-sovellusta. Voit myös resetoida kameran avaamalla sen pohjassa olevan luukun ja painamalla reset-painiketta, kunnes kamera käynnistyy uudelleen.

Kameraa lisätessä Wi-Fi verkon nimenä näkyy <unknown ssid> tai <tuntematon ssid>, ja kameran lisäys epäonnistuu, mitä tehdä?

Tietyissä Android-versioissa WiFi-verkon etsiminen vaatii sijaintipalveluiden käyttöä. Varmista, että Yale View –applikaatiolla on oikeus käyttää puhelimesi sijaintia. Lisäksi ota sijaintipalvelut käyttöön puhelimen asetuksista.

Miten kauaksi WiFi-reitittimestä kameran voi asentaa?

WiFi-verkon kantoalue riippuu käyttämästäsi reitittimestä ja asennusympäristöstä. Varsinkin betoni- tai kiviseinät heikentävät signaalia. Voit suuntaa-antavasti testata WiFi-verkkosi kantaman seuraamalla puhelimesi WiFi-signaalin voimakkuutta.

En saa yhteyttä kameraan käyttöönoton jälkeen.

Varmista, että kamera on WiFi-verkkosi kantoalueen sisällä. Tarvittaessa siirrä kamera lähemmäksi WiFi-reititintäsi.

Mitkä muistikortit toimivat kameran kanssa?

Kameraan suositellaan asennettavaksi max. 32Gb MicroSD-muistikortti. Suosittelemme käytettäväksi vain laadukkaita ja tunnettujen valmistajien muistikortteja. Kamera on testattu toimivaksi Samsungin, Kingstonin, Sonyn ja Sandiskin muistikorteilla.

Kamera ei tunnista SD-muistikorttia.

Varmista, että kortti on alustettu FAT32 tai exFAT-formaattiin.

Voinko liittää Smart Home WiFi-kameran Yale Smart Home hälyttimeen?

Yale Home –sovelluksesseen ilmestyy pikakuvake Yale View –sovelluksen avaamiseksi, kun olet asentanut sovelluksen.

Kuinka saan ilmoitukset liiketunnistuksesta?

Yale View –sovellus ilmoittaa havaitusta liikkeestä push-ilmoituksilla. Aseta liiketunnistus päälle kameran asetuksista sekä valikosta Minä -> Asetukset ja aseta Ilmoitukset päälle. Lisäksi puhelimen laiteasetuksista tulee sallia Yale View sovelluksen ilmoitukset.

Lataa Yale View -sovellus