Smart Home WiFI-kamerat - tuki

Usein kysytyt kysymykset

Loin käyttäjätilin, mutta en saa lisättyä kameraa tiliini.

Varmista, että käytät Yale View-sovellusta. Voit myös resetoida kameran avaamalla sen pohjassa olevan luukun ja painamalla reset-painiketta, kunnes kamera käynnistyy uudelleen.

Kameraa lisätessä Wi-Fi verkon nimenä näkyy <unknown ssid> tai <tuntematon ssid>, ja kameran lisäys epäonnistuu, mitä tehdä?

Tietyissä Android-versioissa WiFi-verkon etsiminen vaatii sijaintipalveluiden käyttöä. Varmista, että Yale View –applikaatiolla on oikeus käyttää puhelimesi sijaintia. Lisäksi ota sijaintipalvelut käyttöön puhelimen asetuksista.

Miten kauaksi WiFi-reitittimestä kameran voi asentaa?

WiFi-verkon kantoalue riippuu käyttämästäsi reitittimestä ja asennusympäristöstä. Varsinkin betoni- tai kiviseinät heikentävät signaalia. Voit suuntaa-antavasti testata WiFi-verkkosi kantaman seuraamalla puhelimesi WiFi-signaalin voimakkuutta.

En saa yhteyttä kameraan käyttöönoton jälkeen.

Varmista, että kamera on WiFi-verkkosi kantoalueen sisällä. Tarvittaessa siirrä kamera lähemmäksi WiFi-reititintäsi.

Mitkä muistikortit toimivat kameran kanssa?

Kameraan suositellaan asennettavaksi max. 32Gb MicroSD-muistikortti. Suosittelemme käytettäväksi vain laadukkaita ja tunnettujen valmistajien muistikortteja. Kamera on testattu toimivaksi Samsungin, Kingstonin, Sonyn ja Sandiskin muistikorteilla.

Kamera ei tunnista SD-muistikorttia.

Varmista, että kortti on alustettu FAT32 tai exFAT-formaattiin.

Voinko liittää Smart Home WiFi-kameran Yale Smart Home hälyttimeen?

Yale Home –sovelluksesseen ilmestyy pikakuvake Yale View –sovelluksen avaamiseksi, kun olet asentanut sovelluksen.

Kuinka saan ilmoitukset liiketunnistuksesta?

Yale View –sovellus ilmoittaa havaitusta liikkeestä push-ilmoituksilla. Aseta liiketunnistus päälle kameran asetuksista sekä valikosta Minä -> Asetukset ja aseta Ilmoitukset päälle. Lisäksi puhelimen laiteasetuksista tulee sallia Yale View sovelluksen ilmoitukset.

Ohje Yale View käyttäjätilin luomiseen
Katso kuinka Yale View sovellukseen luodaan käyttäjätili. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä. 

Yale WiFi -kameran liittäminen sovellukseen.
Katso kuinka liität Yale Smart Home WiFi -kameran Yale View -sovellukseen. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä. 

Yale WiFi -kameran laiteohjelmiston päivittäminen
Katso kuinka päivität Yale Smart Home WiFi -kameran laiteohjelmiston. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä. 

Yale WiFi -kameran nimeäminen ja ajan asettaminen
Katso kuinka nimeät Yale Smart Home WiFi -kameran sekä kuinka asetat kameralle oikean aikavyöhykkeen. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä.  

Yale WiFi -kameran liiketunnistusasetukset
Katso kuinka hallinnoit Yale Smart Home WiFi -kameroiden älykästä liiketunnistusta ja liiketunnistuksen asetuksia. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä. 

Yale WiFi -kameran ilmoitusasetukset
Katso kuinka hallinnoit Yale Smart Home WiFi kameran -ilmoitusasetuksia. Saat ilmoitukset puhelimeesi. Huomaathan, että valikkonäkymät voivat muuttua sovelluspäivitysten myötä. 

Lataa Yale View -sovellus